Jef Verhaeren benoemd tot ENAJ erevoorzitter

This post originally appeared on the website of the Dutch Association of Agricultural Journalists (NVLJ).

Jef Verhaeren is tijdens de algemene vergadering van de Europese vereniging van landbouwjournalisten in Herning (DK) benoemt tot erevoorzitter. Uit handen van zijn opvolgster Katharina Seuser kreeg hij een kaart van Europa met daarop handtekeningen van vertegenwoordigers van alle ENAJ-landen.

Opvolger

Verhaeren (71) was vanaf de oprichting vijf jaar geleden voorzitter van ENAJ. Bij de verkiezingen van nieuwe bestuursleden begin dit jaar in Brussel, gaf hij al aan deze functie nog slechts een jaar te willen vervullen. Zijn beoogt opvolger, vice-voorzitter Katharina Seuser, was in januari nog niet bereid om die rol over te nemen vanwege haar verantwoordelijkheden voor het internationale congres dat in juli in Bonn werd gehouden. Nu het congres achter de rug is, kan Seuzer de voorzittershamer van Verhaeren overnemen.

Bestuur

Naast Seuser (voorzitter) bestaat het bestuuruit Tatjana Cob (Slovakije), Lisa Bellochi (Italië), Damian O’Reilly (Ierland), Adrian Bell (GB), Adrian Krebs (Zwitserland) en Hans Siemes (NL). Als extra lid is toegevoegd de nieuwe voorzitster van de Franse vereniging van landbouwjournalisten Nicole Ouvrard.

ENAJ committee (without Tatjana Cop)

ENAJ committee (without Tatjana Cop)

We use cookies to give you the best experience.